Workshops


“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”
— Matt Hardy

Voor wie meer wil weten over het fotograferen van zijn dier of hoe zijn camera werkt. Of wanneer je een evenement hebt en een leuke activiteit wilt aanbieden, een workshop is dan ook mogelijk. De duur wordt afgestemd op wat je wilt en nodig hebt.

Workshop dierenportret

Soms geef ik op kleine schaal een workshop hoe je je dier mooier en beter op de foto kunt zetten. Je leert hierbij onder meer je camera kennen en welke knopjes je nodig hebt voor portretten. In kleine groepen of 1 op1 is heel veel eigen inbreng mogelijk. Geen workshop is het zelfde en afgestemd op wat jij graag wilt weten.

Workshop actie

In deze workshop leer ik je hoe je rennende dieren kunt fotograferen. Je leert meer knopjes op je camera leren kennen. Er is niks mis met de automatische stand, maar heb je het idee dat je meer wilt halen uit je camera? In deze workshop leer ik je in de handmatige stand te fotograferen zodat je steeds meer controle over je resultaat krijgt.

De workshop portret en actie worden ook samen aangeboden in 1 dag.

Workshop bewerken van je foto

Basisbewerkingen

Deze korte workshop is gericht op het meer halen uit je foto’s. We bespreken een aantal basisbewerkingen zoals horizon rechtzetten, belichting wat aanpassen, kleuren aanpassen en dergelijke

Uitgebreid: van plaat naar droomplaat

Deze workshop gaat meer de diepte in van Photoshop en Lightroom (afhankelijk van wat je gebruikt). We bekijken de basisbewerkingen, aar gaan ook van je foto die droomplaat maken. Je leert werken met lagen en maskers, selecties maken en dergelijke.

Omdat ik de workshops in kleine groepen geef, is alles naar wens aan te passen. In overleg plannen we een datum.

error: Content is protected !!