Herinneringen & regenboogshoots


“What we have once enjoyed we can never lose; All that we love deeply becomes a part of us.  

– Helen Keller

Herinneringen vastleggen – Intens genieten

Mooie herinneringen maken doen we hun hele leven lang. Als ze niet meer fysiek bij ons kunnen zijn, kunnen we nog van ze genieten door bijzondere momenten even te bevriezen in een foto. Samen lekker ravotten, in de kracht van hun leven en dat vastleggen. In deze shoot staat het dier centraal, maar ook jouw band met je dier.

Door een ongeluk kan je dier ziek worden of gewoon onverwachts. Wacht niet tot het te laat is en begin nu al met mooie herinneringen vastleggen!

Regenboogshoot – Afscheid

Graag willen we ze ons hele leven bij ons houden, van ze blijven genieten. Als je dier ziek is en je nog even kunt genieten van de resterende tijd samen, kunnen we nog mooie herinneringen maken en vastleggen.

Natuurlijk passen we het tempo aan aan het dier. Als een stukje lopen niet meer gaat, zoeken we een plekje dichtbij.

Als reizen niet meer gaat

Is reizen geen optie meer? Dan kan ik ook aan huis komen. Heeft je dier last van de heupen, dan gaan we niet moeilijk doen met zitten of blijven staan als liggen niet zo goed meer gaat. Een andere positie is ook goed.

Als jullie dagen samen schaars zijn geworden, maak ik graag ruimte in mijn agenda.

Samen nog even intens genieten en naar het favoriete wandelgebied, nog een ritje op de rug van je paard, nog even knuffelen, en zo de tijd even bevriezen. We leggen deze momenten vast zodat je ze later nog even vast kunt pakken.

Als je inmiddels weet dat je afscheid gaat nemen, maar toch nog graag een paar mooie foto’s wilt, is er vaak haast bij geboden. En dat is geen probleem. Voor deze dieren maak ik graag even tijd, dus ook op korte termijn.

Herinneringssieraden

Als we onze lieve dieren moeten gaan missen, kunnen we ze met sieraden toch nog weer even heel dichtbij houden. Er zijn sieraden waarin as verwerkt kan worden of haren. Jaggie’s pawprint kan sieraden maken met een eigen fotootje erin. Er zijn verschillende mogelijkheden: bedels, hangers, armbanden, sleutelhangers… Alles wordt op maat gemaakt. Wil je hier meer over weten? Stuur me vrijblijvend een mail.

Binnenkort komt er meer informatie over op deze site.

error: Content is protected !!