Evenementen


“You don’t take a photograph, you make it.”
— Ansel Adams

Wanneer je een mooi evenement organiseert, voor welk dier dan ook, dan vinden mensen het vaak erg leuk om hun dier mooi op de foto te laten zetten. Alleen het dier, samen met het dier, ze vinden het leuk om een zo een herinnering aan het evenement mee te nemen en tegelijk een fraaie foto van hun dier.

Een paar voorbeelden van evenementen waar ik gefotografeerd heb:
– Behendigheidsweekeinden en -wedstrijden
– Dierendag bij Intratuin, Pets place, Alpha Natura
– Open dagen van o.a. Natte Neuzen Hoeve, Alpha Meppel, dierenkliniek
– Hondenplons
– Dag van de hond activiteiten
– Kampioenschapsclubmatches
– Nestreünie
– Hondenwandelingen
– Jubileumactiviteiten
– Jonge hondendagen van verschillende rassen
– NK dogfrisbee
– Puppyinformatie rondes dierenkliniek

Verslaglegging evenement

Je hebt erg hard gewerkt om je evenement goed op te zetten. Dan is het erg fijn er later nog eens op terug te kijken en je de onderdelen te herinneren. Op de dag zelf kun je misschien niet overal bij zijn. Het beeldmateriaal kun je weer inzetten bij een volgende editie of promotie van je bedrijf. Bijvoorbeeld om standhouders te werven, foto’s op facebook te plaatsen ter promotie van het evenement of ter illustratie bij een artikel in de krant. Ook dan helpt je een stuk verslaglegging met waar je zelf net even ogen te kort komt. Ook daarvoor ben je bij Jaggie’s pawprint aan het juiste adres.

Studio op locatie

Terplekke vinden mensen het vaak erg leuk om een foto van hun dier te laten maken. Ook dat kan Jaggie’s pawprint verzorgen. Ik beschik over een tent waar de studio in opgebouwd kan worden. Is er een locatie binnen mogelijk? Dan is ook dat een optie. Heel fijn zelfs, als het Nederlandse weer te wensen over laat.

Hierbij is het ook mogelijk om ter plekke foto’s af te drukken en bijvoorbeeld sleutelhangers te maken. Mensen kunnen deze betalen of als je als evenement dit de bezoeker cadeau wil doen, bespreek ik graag de kosten en mogelijkheden

Opties
– Mobiele studio op locatie, later kunnen foto’s worden gekocht
– Mobiele studio op locatie, terplekke kunnen foto’s gekocht of geprint worden
– Mobiele studio op locatie, de organisatie geeft de bezoeker een foto cadeau (print of digitaal), eventueel terplekke geprint
– Mobiele studio op locatie, de organisatie geeft een sleutelhanger cadeau
– Combinaties
– Maatwerk

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sneakpreview. Voor meer foto’s van evenementen, klik hier.

Hondenplons
Agility

error: Content is protected !!