Studio


“The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do.”
— Andy Warhol

Is je dier niet zo’n buitenfreak en ben je meer op zoek naar studiofoto’s?
Geen probleem, Jaggie’s pawprint beschikt over een knusse studioruimte.

We nemen de tijd zodat het dier eerst kan wennen aan de omgeving. Laat maar even lekker snuffelen. Met een kopje thee of koffie erbij kunnen we intussen doornemen wat we zoal gaan doen.

Je kunt kiezen uit verschillende achtergronden, van zwart en wit tot een neutrale kleur of voor de mannetjes en vrouwtjes, blauw en roze. We stemmen de kleur af op het dier en eventueel op je interieur.

Ook zijn er verschillende props mogelijk. Van kleedjes tot kistjes, en je bent welkom zelf een item mee te nemen. Ook hierover kunnen we van te voren overleggen en eventueel terplekke bijsturen.

Blackfoto’s

Foto’s tegen een zwarte achtergrond geven een bijzonder effect. Ja, zelfs een zwart dier tegen een zwarte achtergrond. Een iets andere invalshoek hierbij is een silhouetfoto. Hiermee komt er veel nadruk op de ogen te liggen.

Roedelfoto

En een bijzondere vorm die ik hierbij aanbied is een roedelfoto van meerdere dieren in je huishouden in één foto samengevoegd. Of van een nestje alle pupjes of zoals dit voorbeeld, dochter, moeder en vader.

error: Content is protected !!