De aangegeven tijd is indicatief. Soms is er wat langer nodig, soms zijn de dieren heel makkelijk. Ik ga niet op de klok letten.

Gemiddeld zal een shoot ongeveer 1 tot 1,5 uur duren voor 1 dier. Met meerdere dieren kan het een half uur langer kunnen duren, afhankelijk van hoeveel dieren, welke dieren en hoe ze zijn. De meeste dieren zijn het na een uur tot anderhalf uur wel zat en we willen stoppen voor ze erg overprikkeld raken.

Prijzen zijn inclusief reiskosten voor een straal van 50 km rondom Meppel. Woon je verder weg? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Als ik het kan combineren met andere afspraken, kunnen we de reiskosten in de hand houden.

De foto’s zullen voor alsnog met een wetransfer-link worden toegestuurd.

Annuleren van de shoot kan nog voordat het fotograferen heeft plaatsgevonden. Na het fotograferen is annuleren en restitutie niet meer mogelijk. Het betreft immers maatwerk.

Snacks en speeltjes heb ik uiteraard wel, maar neem ook vooral de eigen favoriete snoepjes en speeltjes mee. Die zijn ze gewend. Denk aan kleding die vies mag worden en goede schoenen.


Basispakketten

Deze shoots zijn de basis waar wel veel verschillende soorten foto’s zijn inbegrepen. Uiteraard zijn ook andere jonge dieren welkom.


Voor wie een beetje meer wil

Deze shoots zijn bedoeld voor wie iets meer wil dan het reguliere pakket. Er zijn wat meer foto’s inbegrepen of meer shoots voor pups / kittens en nestjes. Uiteraard zijn ook andere jonge dieren welkom. Voor jonge dieren bevat dit pakket een extra foto die geleverd wordt: een samengestelde foto waarbij je de groei en ontwikkeling ziet.


Uitgebreid pakket

Wil je geen moment en foto missen? dan is dit de vorm voor jou. Er zijn veel foto’s inbegrepen en je jonge dier wordt meerdere keren gefotografeerd. Voor jonge dieren bevat dit pakket een extra foto die geleverd wordt: een samengestelde foto waarbij je de groei en ontwikkeling ziet.


Workshoppakketten

Workshops zijn er in allerlei soorten en maten, zo ook bij Jaggie’s pawprint. Tijdens de workshops leer je je camera beter kennen, gaan we van de automatische stand of voor meer controle over je beelden en bekijken we dingen als standpunt en achtergrond voor mooiere foto’s van je dier.

Lukt het fotograferen wel naar tevredenheid, maar wil je de foto’s kunnen bewerken? Ook dat kan. Er is een workshop basisbewerking en een cursus met gevorderde instellingen om van je foto een droomplaat te maken. Die foto met licht achter je dier, verscherpen, kleuren aanpassen en de vage achtergrond (al doen we dat al in-camera en niet met veel nabewerking).


Overigen

Er zijn veel meer dingen mogelijk. Heb je een evenement en zoek je daarvoor een fotograaf? Dat kan. Ook je producten kunnen fraai op de foto worden gezet, je hondenschool in beeld etcetera. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

error: Content is protected !!