Archief / foto kopen


“Photography is the beauty of life captured.”
Tara Chisolm 

Archief

Inmiddels heb ik een aardig beeldenarchief opgebouwd. Vele hondenrassen zijn voor de camera geweest, verschillende omgevingen en ook de interactie tussen elkaar en in een roedel.

Als je op zoek bent naar een bepaalde foto, vraag het gerust. Wie weet heb ik het wel in mijn archief. Zo niet dan maak ik het graag voor je.

Foto kopen

Foto’s op deze website mogen niet zomaar gebruikt worden. Niet alleen omdat het mijn werk is, maar ook omdat ik en de baasjes het niet fijn vinden dat een foto van hun dier zomaar ergens verschijnt. Wil je een foto kopen voor een bepaald doel? Mail me dan even wat je wilt. Afhankelijk van de foto kan ik kijken welke afspraken er met het baasje zijn.

error: Content is protected !!