Grafisch

Je huisdier als filmster!!!

Een foto kan op meer manieren gebruikt worden dan alleen een afdruk aan de wand. Honden, fotograferen en grafische vormgeving is voor mij 1 +1+1= een dikke 10! Superleuk om te doen! En daarom kan ik je nog meer aanbieden: grafische vormgeving.

Voor eigenaren

We kennen ze allemaal wel: de fraaie presentaties van een dekreu of een nestaankondiging. Het lijken net filmposters. Wat mij betreft is elke hond een ster en verdient hij/zij een mooie poster. Dus niet alleen voor fokkers en kennels, maar ook voor jou als eigenaar.

Ik ga voor je op zoek naar een passende achtergrondfoto, bijvoorbeeld een landschap uit het land van herkomst, wat bij het ras past of wat bij het karakter past, ook kan een deel van de landenvlag worden ingepast, in overleg met jou.

Opties:
– Met of zonder showresultaten
– Je kunt ook kiezen voor een mooi gedichtje

Voor fokkers en kennels

Wanneer je je hond met een professioneel vormgegeven advertentie presenteert, heb je al een streep voor ten opzichte van anderen. Ik zorg er in een presentatie van je reu of teef voor dat het dier zo goed en mooi mogelijk naar voren komt. Dit wekt vertrouwen in jou als fokker.

Opties
– Nestaankondiging
– Prestentatie van je kennel, dus meerdere dieren op 1 poster
– Presentatie van dekreu/teef
– Met of zonder stamboom en/of testresultaten of showresultaten

Nuna was op dit moment erg uit vacht en het was te warm om er eens mooi voor te gaan staan, maar het idee/beeld is wel duidelijk toch?
error: Content is protected !!