Projecten

Projecten zijn superleuk om te doen. Het geeft mij de mogelijkheid meer te leren over andere dieren en tegelijk mijn fotografie verder te verdiepen en ontwikkelen. Voor die projecten zoek ik dan ook regelmatig modellen. Hou deze pagina dan ook in de gaten!

Oe! Oe! Oe! Weer heel veel ideeën om uit te gaan werken… Binnenkort meer, hou ook mijn facebookpage eens in de gaten, ik zoek binnenkort wat modellen.

Lopende projecten:

– kippenrassen
– varkens
– snuiten
– eentje die ik nog niet verklap


Varkens

Varkens zijn superleuk en slim. Ze wroeten in de grond met hun bijzondere snuit en worden zelfs ingezet als onkruidwieders. Maar hoe zet je een varkentje nu op de foto? Wat is nu typisch varkens, behalve liggen rollen in een modderpoel?

Sommigen kunnen zitten op commando, maar de meesten zullen lekker hun eigen ding doen. En juist dat maakt het leuk. Helaas kom je ook een minder leuke kant tegen als je je meer in varkentjes verdiept. Er zijn er namelijk heel veel op zoek naar een nieuw huis. Vaak omdat mensen niet zo goed weten waar ze aan beginnen met een varkentje, wat het dier nodig heeft.

Dat gaf me het idee bij te dragen aan informatievoorziening/ bewustwording door middel van fotografie. Ik verklap hier nog niet veel over, maar het wordt een mooi en leuk project!

Ppprrrtttt
Vietnamees hangbuikzwijntje
Pretty in pink
Biggetje van het bekende roze varken

Wat zijn varkens toch grappige dieren die lang niet genoeg credit krijgen en vaak verkeerd begrepen worden. Ze zijn echt slim en een lekkere kriebelbeurt weten ze ook wel te ontfutselen. En hoe kleiner ze worden hoe meer temperament ze lijken te krijgen.

Klik hier voor een overzicht van de varkens tot nu toe.

Pluimvee – kippen

Er zijn vele kippenrassen, klein en groot. Gekrulde veren, kale nekjes, pluimvee. Maar wat valt er nog meer onder pluimvee eigenlijk?

En hoe krijg je ze leuk op de foto? Van een kukelende haan tot een pikkend kippetje, dat is de uitdaging. Maar ook gewoon mooi zitten wezen of macho doen.

Klik hier voor een overzicht tot nu toe.

error: Content is protected !!